PenCinTA TegaR

SIMPANAN UNTUK PTPTN

Friday, 3 August 2012

10 AYAT SINIS YANG MENYENTAPKAN

Hello , lama tak buat entry . Entry kali ini adalah entry yang sangat ringkas sahaja . Tak lebih daripada 2000 patah perkataan pun . Pernah tak korang beri ayat ni atau terima ayat ni daripada kawan-kawan mahupun ahli keluarga korang sendiri ? Sentap Mak...hahaha .


1. Kau pakai Garnier Men ni aku tengok tak pernah nak hensem pun macam Aaron Aziz ???

2. Situasi di kedai makan
 Mat : Eh tengah makan ke?
 Ayu : Takdelah , tengok tengok orang beranak !

3. I tengok body u sekarang dah macam tong drum yang dah nak pecah !

4. Situasi dalam Facebook
   Sulaiman : Hye boleh berkenalan ?
   Shima : Boleh kalau awak rasa awak tu tapir golek .=P

5. Situasi pakwe dan makwe
   Makwe : Bila U nak belanja I makan ?
   Pakwe : Tunggu jiran sebelah rumah I  beranak berudu .

6. Situasi tengah malam
   Abu : Hello awak , dah tidur ke?
   Mona : Takde lah , tengah repair motor sepupu belah ayah kat Zimbabwe.

7. Situasi suami isteri
    Suami : Sayang masak apa hari ini ?
    Isteri : Masak air kosong dalam periuk nasi , abang nak ?!

8. Situasi bila 3 bulan lagi nak kahwin
   Makwe :  Nanti kita panggil artis nyanyi untuk majlis kita eh?
   Pakwe : Panggil Wan Maimunah pun ok !!!

9. Sam : Boleh bagi tips nak kurus tak ?
    Siva : Makan lidi .

10. Situasi pakwe makwe
    Makwe : I cantik tak hari ni ?
    Pakwe : Cantik .. macam cekodok tak siap.!!!


Erkk , apa reaksi korang bila dapat kenyataan yang macam tu ? Adakah muka korang macam ni ?





Atau macam ni?








Atau ??



haha , rasa sedih pun ada jugak kalau dah sensitif sangat tuh , Kan ???!!!!


9 comments:

. said...

kay kelakarr ^^

FizA said...

hahaha.. sentap mak! hahaa..
lawak2..

Mila Ahmad said...

bagi pangggg je sekali hahaha...sadisnya ayat!!

p!q4h b@guss said...

sentap nyah tau.. :P

Suzie Yusuh said...

hahahah kelakar. sentap org yg berkenaan, kehkeh :P

piraaa said...

ABUDEN !hahaha

alif haris said...

tgh basuh moto ke bang..

tak lah. basuh kapal terbang. haha XD

yayamongekss said...

memg sinis habis lah kan...kakakakaka

anamizu kaito said...

haha gile sentap ! =P

++++-----++++